Vali Cahit Bayar İlkokulu
Barbaros Mahallesi 191. Sokak Numara 9 Bağcılar/İSTANBUL

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

TRAFİKTE CAN DOSTLARI HAREKETİ RESİM YARIŞMASI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI MENDİL KAPMA 2007 DOĞUMLULAR İLÇE 1. LİĞİ, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI SEK SEK 2007 DOĞUMLULAR İLÇE 2. LİĞİ, ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU İLKOKUL FİZİKSEL ETKİNLİKLER 2099 DOĞUMLULAR İLÇE 3. LÜĞÜ, CUMHURİYET BAYRAMI KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE 2. Sİ ( 4-B SINIFI ELİF NUR YALÇINKAYA )
Öğrenci :1919

İkili Öğretim

Doğal Gaz

Pansiyon Bilgisi

Servis Bilgisi

Okula ait öğretmen servisi yoktur, öğrenciler için özel servis vardır. İletişim numarası güvenlik kulübesinden öğrenilebilir.

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR OKULUMUZ İL MERKEZİNDEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bağcılar Barbaros Mahallesinde bulunan okulumuz ulaşım ağları olarak metro-tramvay-otobüs ve dolmuş güzergahındadır. Çevrede kiralık ev bulunabilmektedir.

Sportif Etkinlikler

Halk eğitim merkezi işbirliğiyle öğrencilere halk oyunları eğitimi, resim dersi eğitimi, okul öğretmenlerimizce satranç, tenis eğitimi verilmektedir. Ayrıca talep durumuna göre velilerimize okuma-yazma, dikiş-nakış gibi eğitimler de düzenlenmektedir.

Proje Çalışmaları

Okulumuz Okullar Hayat Olsun Proje ile Öğrenen Mahalle Projesi Okuludur. Harezmi Eğitimi,Yemekte Denge, Beslenme Dostu okul,Tasarım Beceri Atölyeleri ve Trafikte Can Dostları Hareketi,eTwinning projeleri ve okul tabanlı birçok proje okulumuzda uygulanmaktadır.