eTwinning - ÖZEL ARKADAŞLARIMLA ÖZEL GÜNLER - Projesi

Okulumuz 4 - J Sınıf Öğretmeni Özge KABASAKAL öğrencileri ile birlikte farkındalık oluşturabilme adına eTwinning projeleri kapsamında "SPECIAL DAYS WITH MY FRIENDE ( ÖZEL ARKADAŞLARIMLA ÖZEL GÜNLER ) " adlı projeyi okulumuzda uygulamaya başladılar.

Proje kapsamında;

Özel eğitim öğrencileri ile farklı kültürlerden normal gelişim gösteren öğrencilerin birlikte çalışmaları amaçlanmaktadır.

Ayrıca; "Special Days With My special Friand / Özel Arkadaşlarımla Özel Günler" adlı proje ile özel günler ortak etkinliklerle kutlanacak olup öğrencilerin kültürler arası etkileşime girerek özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin sosyal kabul ve başarı duygularını yaşamaları sağlanacaktır. Proje ile öğretmen ve öğrenciler Web 2.0 araçlarını aktif olarak kullanacaklardır.

Proje sonunda katılımcı öğretmen ve öğrencilerin dijital teknolojileri kullanma becerilerinin artması beklenmektedir.

25-02-2022