100 Güne 100 Kitap

Okulumuz okul öncesi öğretmenlerinden Özlem Ayyıldız ve Ayten Çiftçi tarafından 100 Güne 100 Kitap adlı eTwinnig projesi yürütülmektedir.

Bu projeye öğretmenlerin ve velilerin doğru kitaplar seçmediği ve çocuklara evde düzenli kitap okunmadığı fark edilerek başlanmıştır. 100 güne 100 kitap eTwinning Projesi ile çocuklara evde kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, ailelerin ve öğretmenlerin nitelikli çocuk kitabı seçimini öğrenmesi, çocukların her gün alacakları kitabı evde takip edebilme sorumluluğunu kazanması, çocukların hayal gücünün geliştirilmesi ve çocukların kendini ifade edebilme becerilerini geliştirmesi amaçlanmaktadır. Yıl boyunca projeye katılan tüm çocukların aileleriyle birlikte 100 nitelikliçocuk  kitabı  okumasını sağlanmıştır. Bu çalışma ile 'ailelerin ve öğretmenlerin nitelikli kitap seçimini öğrenmesi' kazanımına ulaşılmıştır.

27-02-2023